Her er dine muligheder med en sovesofa

Overvejer du at købe en sovesofa? Sovesofaen er et perfekt møbel til de mindre hjem. De er eksempelvis perfekte til teenagerens værelse, til gæsteværelset eller til den lille 1-værelses lejlighed, hvor samme rum både skal fungere som stue og soveværelse. Der er sket rigtig meget på sovesofa-fronten gennem den senere tid. Sovesofaer er ikke længere en firkantet, tung og kedelig sofa. Nu om dage kan du finde lette, fikse sovesofaer, hvor du slet ikke kan se, at det er en sovesofa og ikke en almindelig sofa.

Moderne sovesofaer i smarte og fikse designs

Sovesofaer findes i mange fede designs. Skal du have en sovesofa stående i samme rum, som skal fungere som stue, så er en model med chaiselong måske noget for dig. Den ligner en rigtig sofa, og du kan rigtig ligge og flyde i den, selvom den ikke er slået ud til en seng, Når den bliver slået ud, så har du en lækker, stor seng at sove i. Læs mere om sovesofa her, hvis det lyder som noget for dig.

Du kan også vælge en futon sovesofa. Disse har et smart og moderne look, og de passer rigtig godt til det lille rum. Vil du gerne have en, hvor rengøringen er nem, så kan du overveje at vælge en model i læder. Bliver der holdt en del fester hjemme hos dig, så er det rart med en lædersofa, der bare kan blive tørt over med en fugtig klud, hvis en gæst spilder rødvin på den. Dette bliver et noget større rengøringsarbejde med en stofsofa.

Praktisk plads til opbevaring i sovesofaen

Endnu en måde at udnytte pladsen på end blot at have sofa og seng i samme møbel. Er ved at have en sovesofa med god opbevaringsplads nedenunder. Der kan eksempelvis være ekstra plads til opbevaring i modellerne med chaiselong, hvor du simpelthen kan flippe chaiselongen op. Hvor du så har et stort rum nedenunder.

Det perfekte møbel på teenageværelset

En sovesofa er oplagt til teenageværelset. Her kan teenageren føle sig moden ved at have en sofa, som han/hun og vennerne kan hænge ud i, og samtidig bliver der mere gulvplads, når sengen er slået sammen til en sofa. Når den slås ud, så har teenageren en dejlig stor seng at flyde rundt i.

Sovesofa som gæsteseng på kontoret

Sovesofaen er også rigtig god som gæsteseng. Når der ikke er overnattende gæster, så er den slået sammen til en sofa. Dette giver mere gulvplads og så ser det pænere ud, plus det er rart nok at have en sofa på kontoret, som man kan smække benene op i, når man holder pause, men som også kan sikrer, at familie kan overnatte.