Indret småt og godt

Det behøver ikke at være en ulempe at bo småt. Flere og flere unge mennesker flytter ind i studieboliger, og studieboliger er oftest ikke kendt for at være særlig store, men småt kan heldigvis sagtens være godt, hvis man formår at udnytte pladsen. 

Få det meste ud af din bolig

Hvad enten du bor i en studiebolig, eller din bolig bare ikke er så stor, så kan det være svært at se muligheder i at bo småt, MEN der er faktisk masser af muligheder for at udnytte pladsen.

Først og fremmest kan det være en god idé at tænke muligheder fremfor begrænsninger. Derudover er det en fordel, hvis man køber sine møbler ud fra den plads man har til rådighed. Det kan være en fordel at købe møbler, som har indbygget opbevaringspladser, eller du kan kaste dig ud i at bygge din egne møbler. Der findes mange forskellige guides til, hvordan du kan bygge praktisk opbevaringsmøbler til små boliger rundt omkring på nettet.

Hvis du til gengæld er en af dem, hvilket jeg tror flertallet er, der ikke har mod på at skulle bygge dine egne møbler, så findes der heldigvis en lettere løsning, for at få en masse opbevaringsplads ind i din bolig.

Gem rodet væk

Når man bor småt, så kan der hurtigt komme til at virke rodet. Hvis man har ekstra overtøj hængende eller for mange sko stående fremme, så kan det bidrage til at ens hjem kommer til at se rodet ud.

Hvis du gerne vil have gemt noget af dit overtøj væk eller de mange ekstra par sko, så er der faktisk en indlysende løsning, som man oftest fik skæld ud for, da man var lille, og man havde ryddet op på sit værelse ved at skubbe alting ind under sengen, MEN det er faktisk løsningen.

Hvis du er udkig efter en ny seng, så læs med her.