Passion for indretning

(sponsoreret indhold)

Rigtig mange danskere går op i indretning af deres hjem, måske særligt den yngre del af befolkningen, som er meget opmærksomme på trends og tendenser. Men nogle har bare en stærkere æstetisk sans end andre, hører du til en af dem med en sådan medfødt evne? Måske er du typen, der konstant re-dekorerer hjemmet, finder fine små pynteting på diverse loppemarkeder og altid er på jagt efter den helt rette vase til stuen eller lampe til hyggehjørnet. Typen der hver anden uge maler stuen i en ny farve, fordi den inspirerede dig. I så fald er du en sand indretnings entusiast , og bør måske derfor overveje at gør din passion til din egentlige levevej.

Det kan man gøre på flere måder. Du kan nedsætte dig som bolig-blogger, hvor du deler inspirerende billeder, tip og tricks til indretning. En anden mulighed er at opkøbe loppefund, gøre dem i stand, sælge dem videre – enten via nettet eller fysisk butik, og så på den måde tjene profit. Du kan også prøve kræfter med rolle som indretningsarkitekt, hvor du hjælper andre, både private og virksomhed, med at få sig indrettet moderne og funktionelt. Mulighederne er mange, hvis man drømmer om at gå selvstændig indenfor bolig og interiør branchen. Ligegyldigt hvilken retning man vælger, så er det dog vigtigt at have styr på sit regnskab og have sat sig ind i hvad er momsafregning. Her i Danmark lægges der nemlig moms på både salg af varer og services ydelser, ligesom du som både privat person og virksomhed også betaler moms, hvis du køber noget.

Som selvstændig er det enormt vigtigt at have styr på sit momsregnskab, ellers kan man ende med et ordentligt smæk ved årets udgang – en ubehagelig overraskelse for de fleste nystartede virksomhed. Der findes en række online regnskabsprogrammer, som du kan benytte kvit og frit, men det kræver stadig, at du bruger lidt tid på, at sætte dig ind i hvordan hele systemet fungerer. Er det ikke den store tal-haj, kan du i stedet overveje at hyre en bogholder på freelance basis, og på den måde sikrer dig, at alt bliver gjort korrekt.