Skab hotelstemning i dit soveværelse

(sponsoreret indhold)

Vi kender alle følelsen af den ro, balance og eksklusivitet der er på et hotelværelse. Og netop dette, er faktisk slet ikke så svært, at skabe i sit eget soveværelse. For hvorfor nøjes med at have denne gode følelse, kun når du besøger et hotel f.eks. i forbindelse med en ferie, når du nemt kan nyde den hver evig eneste dag, i dit eget hjem?

Dette indlæg er skrevet i samarbejde med netkvik.dk

Hotelindretning

Her er en række bud på, hvordan du nemt, billigt og hurtigt kan skabe den helt rette hotelstemning i dit eget soveværelse!

 • Sørg for at der ikke roder i dit soveværelse og der kun er de enkelte møbler, der faktisk er brug for. Hvis det ikke muligt at opbevare dit tøj i et andet rum, sørg da for at det ikke roder og derved skaber disharmoni i rummet. Hvis du ikke er god til at holde orden i dit klædeskab, vil låger nok være at foretrække.
 • Hvidt sengetøj er måske ikke det mest praktiske, men det kan noget helt specielt og giver dig en følelse af renhed, luksuriøsest og får rummet til at virke let og afslappet. Hvis hvidt sengetøj bliver for besværligt kan gråt, sart blå eller ligneende også være en mulighed.
 • Sengetæppe samt puder er et must. Det giver ro og balance til rummet og behøves ikke nødvendigvis at fylde hele sengen. Sengetæpper fås i mange materialer og lige nu, er især velour meget populært.
 • Undgå at have et tv i soveværelset. Hvis det er et absolut must, tænk da over placering, valg af tv samt størrelse. Stil det f.eks. på et stilfuldt tv møbel der fylder minimalt eller hæng det på væggen.
 • Personliggør. Selvom du ønsker en hotelstemning i dit soveværelse, er det vigtigt at rummet ikke bliver kønsløst og alt for stilrent. Det er vigtigt at give rummet et personligt touch også selvom, det måske ikke går helt i hånd med den normale hotelindretning.
 • Mal en væg eller sæt noget tapet op. Et soveværelse skal være hyggeligt og roligt og en mørk farve på en af væggene, kan virkelig fuldende rummet.

5 comments to this article

 1. buy antabuse

  on 28/02/2021 at 04:32 -

  I really like reading through an article that can make
  people think. Also, many thanks for permitting me to comment!

 2. eulexin online

  on 31/03/2021 at 18:52 -

  Hi there just wanted to give you a quick heads up. The text in your article seem to be running off the screen in Firefox.
  I’m not sure if this is a formatting issue or something to
  do with internet browser compatibility but
  I figured I’d post to let you know. The style and
  design look great though! Hope you get the issue fixed soon. Many thanks

Skriv et svar